Seminari Científic

Seguir leyendoSeminari Científic

Seminari Internacional

Participació del director de l’Institut INAGEA dia 10 d’octubre a Xile.Seguir leyendoSeminari Internacional

Inauguració de les noves instal·lacions de l’Institut INAGEA

El passat dia 12 de juny es va inaugurar el nou Complex de Recerca de les Illes Balears al ParcBit on està ubicat l’Institut de Recerca Agroambiental i d’Economia de l’Aigua (INAGEA-UIB) A l’acte de inauguració han assistit la presidenta del Govern, Marga Prohens; representants de la Comissió Europea, Valentina Corsetti i Diego Villalba; la…Seguir leyendoInauguració de les noves instal·lacions de l’Institut INAGEA

Ponència tècnica divulgativa d’en Jaume Flexas Sans.

Seguir leyendoPonència tècnica divulgativa d’en Jaume Flexas Sans.

L’expert en fisiologia vegetal de l’INAGEA, Hipólito Medrano: «Hem d’aplicar la tecnologia a l’agricultura per donar de menjar a més gent fent manco despesa d’aigua»

Seguir leyendoL’expert en fisiologia vegetal de l’INAGEA, Hipólito Medrano: «Hem d’aplicar la tecnologia a l’agricultura per donar de menjar a més gent fent manco despesa d’aigua»

L’Inagea i la UIB estudien els canvis per adaptar els vins balears a la sequera

Un equip d’investigadors de l’Institut d’Investigacions Agroambientals i d’Economia de l’Aigua (INAGEA-UIB) i del Laboratori per a la Innovació Agrària (LIA) de la Universitat de les Illes Balears ha iniciat un estudi amb l’objectiu d’adequar els vins de la Denominació d’Origen Binissalem a les necessitats del mercat en un context de sequera i canvi climàtic.Seguir leyendoL’Inagea i la UIB estudien els canvis per adaptar els vins balears a la sequera

Justificació Tècnica del projecte BIA11/21

Impacte del canvi climàtic en la composició química del raïm a Mallorca: acumulació de sucres i acidesaSeguir leyendoJustificació Tècnica del projecte BIA11/21

Justificació tècnica del Projecte BIA15/21

Influència de les condicions edafoclimàtiques sobre la qualitat nutricional i sensorial de noves varietats d’ametlla sota sistemes de producció sosteniblesSeguir leyendoJustificació tècnica del Projecte BIA15/21

La UIB treballarà amb la Universitat d’Oxford per a potenciar la innovació en el sector vitivinícola

L’ INAGEA-UIB i la Universidad d’Oxford col·laboren per a potenciar la innovació en el sector vitivinícola. La UIB ha signat un conveni de col·laboració per posar en marxa estudis amb el fi d’adaptar la producció de vi als nous reptes derivats dels canvis tecnològics i normatius en l’àmbit europeu.Seguir leyendoLa UIB treballarà amb la Universitat d’Oxford per a potenciar la innovació en el sector vitivinícola

Videos Seminari Metabolòmica

Aqui teniu els videos de les presentacions que varen fer els ponents dins el seminari de Metabolòmica. Yariv Brotman, Simon Bershtein i Weronika Janinska.Seguir leyendoVideos Seminari Metabolòmica